Kamers

Griekse kamer
In deze 2-persoonskamer lig je heerlijk op een Grieks balkonnetje, onder een Griekse zuil.
De badkamer is uitgerust met douche, toilet en wastafel.
Deze kamer ligt op de tweede verdieping.

***

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Provencaalse-kamer.jpgProvencaalse kamer
Deze knusse 2-persoonskamer met 2-persoonsbed bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een dromerig uitzicht op de heuvels in de omgeving. De badkamer in de kamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

***

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is televisiekamer.jpgZuid-Amerikaanse kamer (televisiekamer)
Deze 2-persoonskamer met authentieke plankenvloer ligt op de eerste verdieping aan de achterkant van het huis met een schitterend uitzicht op de tuin. Het is de kamer die bij kleinere bezetting dienst doet als televisiekamer of tweede salon en daarmee is het de enige kamer met tv op de kamer. De badkamer met douche en toilet en het separate toilet bevinden zich op de gang.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is adrikaanse-kamer.jpgAfrikaanse kamer.
Deze sfeervolle 4-persoonskamer heeft het meest robuuste stapelbed (ook geschikt voor volwassenen!) van de hele Benelux, en beschikt, naast het uitzicht op de tuin, over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.
“Usiku mzuri!”
***

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Oosterse-Kamer.jpgOosterse kamer.
Op de tweede verdieping ligt deze zeer ruime 4-persoonskamer met 2 bedden aan de ene kant en 2 bedden aan de andere kant van de kamer (af te scheiden met een gordijn). Er is een badkamer in de kamer met douche, toilet en wastafel.

***

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Scandinavische-kamer.jpgScandinavische kamer.
Voor de liefhebbers van wintersport zal deze kamer tot de verbeelding spreken: de ski’s en de slee staan al klaar in onze Noorse blokhut met muren van natuursteen en hout. Ook deze 2-persoonskamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

***

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is La-Casilla.jpgLa Casilla.
In de tuin, aangrenzend aan het huis, ligt ons knusse, Spaans ingerichte, 2-persoons huisje La Casilla. Het huisje beschikt over een 2-persoons bedstee, een klein keukenblokje, douche en toilet. Omdat het buiten is gelegen wordt het daar te fris in de winter, en is het alleen geopend tussen 1 april en 1 november. In de zomer blijft het huisje, door de authentieke dikke muren, heerlijk koel.